LĀSKAO čokolády
Sme slovenský bean to bar výrobca čokolád, ktorý sa zameriava na kvalitné produkty s výnimočnou chuťou. Vyrábame čokolády vhodné pre ľudí s intoleranciou na laktózu, pre tých, ktorí sa vyhýbajú cukru, ako aj pre vegánov. Našou misiou je priniesť autentický chuťový zážitok, ktorý sa vyrovná tým najlepším tradičným čokoládam.
Výrábame metódou Bean to Bar, ktorá nám zabezpečuje úplnú kontrolu nad každým krokom – od starostlivého výberu bio kakaových bôbov z Peru a Ekvádoru až po finálnu čokoládovú tabuľku.
Používame prírodné sladidlá (jakon, xylitol, erythritol, ale i trstinový cukor) a 100 % kakaové maslo, pričom ako emulgátor využívame slnečnicový lecitín alebo ho vynechávame úplne.
Snažíme sa robiť veci inak – staviame na vlastných receptúrach, odbornom know-how a precíznosti pri výrobe s použitím tých najkvalitnejších surovín. Naše produkty sú určené pre všetkých, vrátane ľudí s potravinovými intoleranciami či alergiami. Čokolády LASKAO si nachádzajú svojich priaznivcov nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.